19 December

19 december: En bild på vad du kanske inte är så nöjd med i ditt nya hus

 

köket.png

Vi är lite osäkra på planeringen av köket. Kylen och frysen sitter på varsin sida av en öppning ut i hallen. Det känns lite konstigt att de inte sitter tillsammans, och sedan är frågan vad man skall ha öppningen ut i hallen till. Det kanske känns mer öppet, men är det praktiskt? Vi har sett någon som har byggt igen hålet, men vi vet inte hur vi vill göra själva ännu.

 

Detta inlägg publicerades i Julkalender, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till 19 December

 1. Maria skriver:

  Personligen skulle jag aldrig ha kvar den öppningen. Tycker det är märkligaste med hela huset att kylen och frysen står på var sin sida. Men det är ju det som är charmen med att bygga själv. Man gör ju precis som man vill:)

  Gilla

 2. Sofia skriver:

  Vi byggde igen hållet för att få lite mer avställningsyta och förvaring emellan, har fortfarande kyl och frys på varsin sida. Åsså för att få mer väggyta i hallen. Har dock vänner som har haft kvar dörröppningen och ja, det känns lite mer öppet och du slipper ”gå runt” när man kommer hem med matkassar. Försök hitta ett Prio Två att hälsa på i! 🙂

  Gilla

  • prio2 skriver:

   Tror absolut att vi får försöka besöka någon som byggt ett prio två hus, vår säljare sa att vi skulle få göra det efter påskrift av köpekontrakt. Vi kanske får påminna honom =) Tittade lite på era köksbilder och det ser ju bra ut om man bygger igen ut till hallen!

   Gilla

 3. Villa Funk skriver:

  Jag gillar öppningen, känns trevligare att lätt välkomna folk i hallen om man står i köket och praktiskt när man handlat. Men jag förstår dilemmat med placeringen av kyl och frys. När det kommer till husbygge har jag lärt mig att det ofta är ”ge och ta” när det kommer till vad man prioriterar. 🙂

  Gilla

 4. Lina skriver:

  Kommer ni att ha ett matbord i köket? Ni kan ju alltid byta plats på frys och Ugn/micro och på så sätt få kyl och frys ihop. Eller så sätter ni kyl & frys där öppningen är och låter väggen sluta där och att ni stället har öppen vägg där kyl och U/M är nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s